Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ)

epest new dsΣε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης των μελών της Ενωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ) την 1η Φεβρουαρίου 2015.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο θα έχει διετή θητεία, από 1/2/2015 έως 31/1/2017, πρόεδρος ορίστηκε εκ νέου ο κ. Α. Στελλιάτος, Α' αντιπρόεδρος ο κ. Σ. Κυριακούλης και Β' αντιπρόεδρος η κυρία Μαρία Ζαχαρίτσα.

Τη θέση του γενικού γραμματέα αναλαμβάνει ο κ. Δ. Βενετόπουλος, ενώ αναπληρ. Γραμματέας ορίστηκε  ο κ. Θ. Κανάρης και ταμίας ο κ. Α. Παπαδόπουλος. Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι οι κ.κ. Γ. Βερνίκος, Ν. Χριστοδουλόπουλος και Ε. Μούτογλης.
Εκτός από το εκλογικό αποτέλεσμα ενδιαφέρον είχαν και οι απόψεις που εκφράστηκαν κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης σχετικά με τον κλάδο των Επαγγελματικών Σκαφών Αναψυχής, το νέο νόμο και την εμπειρία που προέκυψε από την πρώτη σαιζόν της εφαρμογής του, καθώς και εκτιμήσεις για τη νέα πολιτική κατάσταση που προέκυψε από τις πρόσφατες εθνικές εκλογές. Πάντως έντονη είναι η ανησυχία των μελών της Ένωσης σχετικά με τη μείωση του ρυθμού κρατήσεων, ειδικά των επανδρωμένων σκαφών αναψυχής, η οποία δημιουργήθηκε λόγω της πολιτικής αβεβαιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου