Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016

www.ALL 4 YACHTING.com: Σημαντική Αναβάθμιση των ΔΩΡΕΑΝ On-Line Διαδραστικών Χαρτών

nautical-maps-new-thumbΤη σημαντική αναβάθμιση των on-line διαδραστικών χαρτών του, ανακοίνωσε η διοίκηση του γνωστού διαδικτυακού κόμβου ALL4YACHTING.com. Οι νέοι χάρτες είναι πλέον παγκόσμιοι, προσφέρονται σε πολύ μεγαλύτερη ανάλυση, παρέχουν δυνατότητα υπολογισμού αποστάσεων πολλαπλών σημείων, ενημερώνονται συνεχώς και αποτελούν ένα άριστο ναυτιλιακό βοήθημα.
Η πρόσβαση στους on-line διαδραστικούς ναυτικούς χάρτες, αλλά και στις υπόλοιπες υπηρεσίες του ALL4YACHTING.com είναι δωρεάν κάτι που τους καθιστά ιδιαίτερα δημοφιλείς τόσο στους επαγγελματίες, όσο και στους λάτρεις της θάλασσας γενικότερα.
Επιπλέον, εκτός της γνωστής και ιδιαίτερα διαδεδομένης υπηρεσίας υπολογισμού αποστάσεων πολλαπλών σημείων (Multiple Way Points), επί απλού διαδραστικού χάρτου, πλέον παρέχεται η δυνατότητα υπολογισμού αποστάσεων πολλαπλών σημείων επί ναυτικού διαδραστικού χάρτου
Η υπηρεσία είναι προσβάσιμη από όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές όπως υπολογιστής, ταμπλέτες, κινητά τηλέφωνα κλπ.
Έτσι, η λίστα των ιδιαίτερα πρωτοποριακών δωρεάν on-line υπηρεσιών του ALL4YACHTING.com διαμορφώνεται ως εξής:
  1. OnLineχάραξη πορείας σε ναυτικό χάρτη, με βάση τον τύπο του σκάφους και τις καιρικές συνθήκες
  2. On-lineδιαδραστικοί ναυτικοί χάρτες μεγάλης ανάλυσης για όλον τον κόσμο
  3. On-lineμετρητές αποστάσεων πολλαπλών σημείων, επί απλού και επί ναυτικού χάρτου
  4. Ναυτικός & τουριστικός οδηγός
  5. Κατάλογος επιχειρήσεων και επαγγελματιών
  6. Αγγελίες εργασίας και θέσεις απασχόλησης σε σκάφη αναψυχής
  7. Πλήρης κατάλογος ενοικιαζόμενων σκάφων αναψυχής όλων των τύπων (MegaYachts, MotorYachts, SailingYachtsκλπ), με δυνατότητα on-lineκράτησης για ιστιοπλοϊκά σκάφη
  8. Κατάλογος σκαφών προς πώληση, όλων των τύπων και μεγεθών
  9. On-lineκράτηση δωματίων ξενοδοχείων & ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων
  10. Newsletterμε τα νέα του κλάδου
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το ALL4YACHTING.com είναι ο μεγαλύτερος διαδικτυακός κόμβος (Portal) στα θέματα του Θαλάσσιου Τουρισμού (Yachting) με περισσότερους από 1.000.000 επισκέπτες ετησίως και πάνω από 25.000 ενεργούς συνδρομητές. Η επιτυχία του οφείλεται στην παροχή σειράς ολοκληρωμένων On Line υπηρεσιών οι οποίες καλύπτουν όλες τις ανάγκες που σχετίζονται με τον θαλάσσιο τουρισμό με σκάφος αναψυχής (Yachting).
Το ALL4YACHTING.com παρέχει επίσης τη μοναδική διεθνώς υπηρεσία on-line ΧΑΡΑΞΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ σε ναυτικό χάρτη με βάση τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και τον τύπο του σκάφους. Μια εξαιρετικά πρωτοποριακή υπηρεσία η οποία δίνει τη δυνατότητα σε κάθε χρήστη του κόμβου να αναζητήσει την ασφαλέστερη πορεία που πρέπει να ακολουθήσει ένα σκάφος αναψυχής με βάση τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου