Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Έκτακτο: Η Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού επιλέγει το Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA) για συνδιοργανωτή του Poros East Med Yacht Show μετά από 12 χρόνια


Με μια λιτή ανακοίνωση σήμερα επισημοποιήθηκε η συνεργασία μεταξύ της 'Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ) και του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA) στη διοργάνωση του 13ου Poros East Med Yacht Show. Η ανακοίνωση αυτή επισημοποιεί τη διακοπή της συνεργασίας των πλοιοκτητών με τον κλάδο των ναυλομεσιτών σκαφών αναψυχής, μετά από 12 χρόνια, στη διοργάνωση του Ναυτικού Σαλονιού του Πόρου. Με ενδιαφέρον αναμένουμε τις αντιδράσεις του Ελληνικού Συνδέσμου Μεσιτών & Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών (ΕΣΜΕΘ) αλλά και της νεοϊδρυθείσας ένωσης Greek Yachting Association (GYA).
Ακολουθεί η ανακοίνωση της συνεργασίας και της σχετικής συνέντευξης τύπου που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη.
"Η Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ) και ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ), στα πλαίσια της κοινής τους προσπάθειας για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού και του ελληνικού γιώτινγκ, συνδιοργανώνουν το 13ο East Med Yacht Show, στον Πόρο (2-7 Μαΐου).
Βασικός στόχος της σημαντικής αυτής διοργάνωσης, είναι η ανάπτυξη του ελληνικού γιώτινγκ στην παγκόσμια και ελληνική αγορά. Πέραν της παρουσίασης των επαγγελματικών σκαφών θα δοθεί ευκαιρία στα τουριστικά γραφεία να ενημερωθούν για τον τρόπο λειτουργίας, ναύλωσης και προώθησης πωλήσεων.
Για τον σκοπό αυτό, σας προσκαλούμε σε συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΗΑΤΤΑ (Ξενοφώντος 14, Σύνταγμα, 1ος όροφος) την
Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου στις 12.30, για να συζητήσουμε τους βασικούς άξονες στους οποίους θα κινηθεί το 13ο East Med Yacht Show."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου